Reyting sonuçları 17 Eylül Cumartesi: MasterChef, Gönül Dağı, Kardeşlerim

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 17 Eylül Cumartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 17 Eylül reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Detaylar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 17 Eylül reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

17 Eylül tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1.sırada TRT1’de izleyiciyle buluşan “Gönül Dağı”, 2. sırada ATV’de ekrana gelen “Kardeşlerim”, 3.sırada “Gönül Dağı” dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Gönül Dağı”, 2.sırada TV8’de yayınlanan “Masterchef Türkiye” 3.sırada “Gönül Dağı” dizisinin özeti yer aldı. Star TV’de ilk bölümü yayınlanan “Doğu Demirkol İle Alelade Show” programı Total’de 41., AB’de ise 16. sırada yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapıyor! Meteoroloji uyardı 6 şehir için sarı alarm! 4 kişinin milletvekilliği düşürüldü!
Sonraki Haber