Reha Muhtar da topa girdi: Her akçeli ilişkide ortaya çıkıyorsun Rasim

Gazeteci Reha Muhtar, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Rasim Ozan Kütahyalı'ya yüklendi. Kütahyalı'nın firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığına ilişkin iddiaları anımsatan Muhtar, "Her akçeli ilişkide ortaya çıkıyorsun Rasim" ifadesini kullandı.

Firari olduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yayınladığı videoda Rasim Ozan Kütahyalı'ya da değinen Sedat Peker, Kütahyalı'nın Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde bedava tatil yaptığını öne sürmüştü.

Kütahyalı ise bahsi geçen otele bir sene önce gittiğini kabul etmiş ancak Korkmaz'ın misafiri olmadığını belirtmişti. Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "SBK ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok." demişti.

BİR PAYLAŞIM DA REHA MUHTAR'DAN

Konuyla ilgili bir paylaşım da bugün ünlü gazeteci Reha Muhtar'dan geldi.

"Her akçeli ilişkide ortaya çıkıyorsun Rasim" diyen Muhtar, Kütahyalı'ya yönelik bir takım sorular yöneltti.

Muhtar, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bodrum’daki otelde kaldın mı para ödemeden? İddia ettiğin gibi hangi arkadaşın seni misafir etti? Misafirliğin VOG’daki gibi miydi? Sedat Peker isimler verdi! Seninki saklanıyor? Nagehan’ı ve seni bir medya imparatoru mu koruyor Rasim?"

Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu Meteorolojiden Ankara için yağmur, fırtına ve toz taşınımı uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber