Reef Coin nedir? Nasıl alınır?

Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Reef Coin, en çok araştırılan kripto paralar arasında geliyor. Peki, Reef Coin nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Reef, zincirler arası ticaret sağlamayı amaçlamakta olan Polkadot üzerine kurulmuş bir DeFi platformu olarak bilinmekte. Projenin teklifleri arasında bir getiri motoru ve akıllı bir likidite toplayıcı yer almakta. Peki, Reef Coin nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde... 

REEF COIN NEDİR?

Reef, zincirler arası ticaret sağlamayı amaçlamakta olan Polkadot üzerine kurulmuş bir DeFi platformu olarak bilinmekte. Projenin teklifleri arasında bir getiri motoru ve akıllı bir likidite toplayıcı yer almakta. Proje üzerinde yapılan çalışmalar 2020'nin ikinci yarısında başlamıştır. Reef'in arkasındakiler, kripto ticareti, ödünç verme ve stake etme sürecinin şu anda parçalanmış olduğunu ve "tüm katılımcıları için acı verici bir deneyim" yarattığını savunuyorlar.

Reef coin, likiditeyi toplar ve otomasyon sağlamaktadır. Aynı zamanda, mevcut ticaret platformlarıyla ilgili dezavantajları gidermeyi amaçlamaktadır. Merkezileştirilmiş borsalar güvenlik ihlallerine yatkın olsa da, merkezi olmayan rakipler likiditeden yoksun olabilmektedir ve genellikle kullanımı zordur.

Reef, Denko Mancheski tarafından kurulmuştur. Motivasyonu ise DeFi'ye dahil olmak isteyen perakende yatırımcıların giriş önündeki teknik engelleri kaldırmak ve kullanıcının risk iştahını hesaba katan basit bir karar verme süreci sunmak idi.
Mancheski, kriptoya yeni başlayanların sipariş defterlerini kullanmayla ilgili karmaşıklıkların üstesinden gelmelerine destek olmak ve farklı protokollerin nasıl kolaylıkla çalıştığını öğrenmelerini sağlamak istedi.

REEF COIN NE KADAR?

Reef fiyatı son olarak ₺0,307750 değere sahip. 24 saatlik işlem hacmi ₺1.030.620.490 olan Reef son 24 saatte düşüş gösterdi. Anlık CoinMarketCap sıralaması 143, piyasa değeri ₺4.544.719.245'tir.

ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde beklentilerin altında büyüdü Yapay zekada maliyet düşmezse geri zeka olacak Hyalüronik Asit nedir? Niçin kullanılır?
Sonraki Haber