Real Madrid, devre arasında kesenin ağzını açıyor!

Fransız basını, Rennes'da forma giyen ve bir ay önce 17 yaşına giren Eduardo Camavinga'nın devre arası transfer döneminde Real Madrid'e transfer olacağını iddia etti.

Real Madrid, Rennes’da forma giyen 17 yaşındaki yetenekli futbolcu Eduardo Camavinga için kesenin ağzını açtı. Pazar günü Lyon karşısında ilk golünü kaydedip takımına galibiyeti getiren orta saha oyuncusu için istenen rakamın 100 milyon Euro olduğu öğrenildi.

DEVLER PEŞİNDE

Fransız gazetesi L’Equipe’de yer alan habere göre Manchester United ve Barcelona da 10 Kasım 2002 doğumlu genç oyuncu ile ilgileniyor.

Fransız oyuncu, Ağustos ayında (16 yaşındayken) son şampiyon PSG önündeki performansıyla göz doldurmuş özellikle mesafe tanımayan paslarıyla dikkat çekmişti.

HEDEFTE BİR BAŞKA İSİM DAHA VAR

Camavinga’nın takımı Rennes, Ligue 1’de 30 puanla 4. sırada yer alıyor.

Real Madrid’in peşinde olduğu bir başka genç yıldız ise Lille’de forma giyen Boubakary Soumare. Ancak genç oyuncunun fiyat etiketi de göz korkutuyor. Lille, 20 yaşındaki oyuncu için daha önce gelen 40 milyon Euro’luk teklifi reddetmişti.

Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber