Rasim Öztekin, Kel Hasan Efendi'nin kavuğunu Şevket Çoruh'a devretti

Oyuncu Rasim Öztekin, Kel Hasan Efendi'nin kavuğunu, oyuncu Şevket Çoruh'a teslim etti. Kel Hasan Efendi'den sonra sırasıyla geleneksel Türk tiyatrosunun ve tuluat sanatının önemli isimlerinden İsmail Dümbüllü, Münir Özkul ve Ferhan Şensoy'un taşıdığı kavuk, Şensoy tarafından 2016 Mayısı'nda Rasim Öztekin'e devredilmişti.

Güldürü geleneğinin nişanesi olarak kabul edilen kavuğun yeni sahibiyle buluştuğu tören Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirildi. Öztekin ve Çoruh ile yapılan röportajlardan hazırlanan belgeselin gösterilmesiyle başlayan program, beşinci kavuklu Rasim Öztekin'in sahneye gelerek konukları selamlamasıyla devam etti.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! En düşük emekli maaşında iki yeni formül Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor!