Rasim Ozan Kütahyalı'nın '28 Şubat' iddialarına Uğur Dündar'dan yanıt: Analar beni korkutacak babayiğiti henüz doğurmadı!

Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Uğur Dündar, 28 Şubat'ta tutuklanmaktan korkuyordu, beni aradı. 'Rasim'cim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var' dedi." iddialarına Dündar'dan cevap geldi. Dündar, "Analar Uğur Dündar'ı korkutacak bir babayiğiti henüz doğurmadı. Bunu yapanlardan yargı önünde hesap sorarız. Yalandan kim ölmüş? " ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı, Türker Akıncı'nın sunduğu Youtube'da yayınlanan 'Ne Var Ne Yok' programında Uğur Dündar ile ilgili dikkat çeken iddialarda bulundu. 

Kütahyalı, 28 Şubat soruşturmasında Uğur Dündar'ın kendisini arayarak; "Rasim'cim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var." dediğini iddia etti.

"RASİM'CİĞİM ÇOK DELİKANLI BİR TARZIN VAR" 

Kütahyalı, 28 Şubat'ta Uğur Dündar'ın yargınlanmaktan korktuğunu iddia ederek şöyle konuştu:

"Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında beni aramış adam. "Rasim'cim, seni çok seviyoruz, izliyoruz. Çok delikanlı bir tarzın var." Türkiye artık bu tiyatroyu bilsin. Ey muhalifler! Sizin düşmanınız ben değilim. Karşıtınızım ama dostunuzum. Bunlar sizi kandırıyor, aldatıyor. Aradı beni, hadi inkar etsin."

"UĞUR DÜNDAR 28 ŞUBAT'TA TUTUKLANMAKTAN KORKUYORDU, BENİ ARADI"

Muhalefet partilerini de eleştiren Kütahyalı; "CHP de İyi Parti de, ENSAR, TÜRGEV, beşli çete; belirli alanlarda kumda oynuyorlar." dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı şöyle devam etti:

"28 Şubat'ta tutuklanmaktan korkuyordu Uğur Dündar. Beni aradı. Bir laf var piyasada dedi, sen Uğur Dündar'ı bitireceğim diyormuşsun. Güldüm, öyle bir şey demiyorum, korkuyordu. Öyle bir şey yok dedim.

Bizim yayına bağlandı. Ben yayınlarımla en çok SHP'ye (Sosyaldemokrat Halkçı Parti) zarar verdim dedi. 1994'te Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçilmesine ben yol açtım dedi. Ya bunlar bu. Uğur Dündar şimdi Fenerbahçe'ye girdi, ben göreceğim onu."

UĞUR DÜNDAR: ANALAR UĞUR DÜNDAR'I KORKUTACAK BABAYİĞİTİ HENÜZ DOĞURMADI

Bu iddialar sonrası Uğur Dündar Twitter hesabından açıklama yaptı. "O, sanırım şimdiye kadar "Lütfen açar mısınız kapıyı?" diyen biriyle karşılaşmamış!" diyen Dündar, "Analar Uğur Dündar'ı korkutacak bir babayiğiti henüz doğurmadı! Biz sadece,Fetö'nün cadı avı sürecindeki gibi,kuru iftiradan korkarız ve bunu yapanlardan yargı önünde hesap sorarız. Soracağız da!." ifadelerini kullandı. 

İşte Uğur Dündar'ın Rasim Ozan Kütahyalı'nın iddialarına cevabı:

"YALANDAN KİM ÖLMÜŞ"

Tele1 canlı yayınına da bağlanarak iddiaları yanıtlayan Dündar, “Yalandan kim ölmüş diyorum. O şahsa böyle cevap vermiş olayım” diyerek şöyle devam etti:

“Ben 28 Şubat sürecinde, bizim efsanevi başkanımız Aziz Yıldırım’ı asıp kestikleri dönemde Mehmet Baransu’nun canlı yayınına telefonla bağlandım. Mehmet Baransu’ya ‘Bu yaptıkların yanlış, müfterisin’ dedim. O da ‘Yalan söylemiyorum, ben Uğur Dündar efsanesini bitireceğim’ dedi. Ben de bunun üzerine ‘Ya sen kimsin Uğur Dündar efsanesini bitirmek kim? Sen daha ana rahmine düşmediğin yıllarda Uğur Dündar bu memleketin sorunlarına kafa yoruyordu, kelle koltukta her güç odağıyla mücadele ediyordu?’ ‘Fetullah Gülen’i kast ederek sen değil senin padişahın gelse Uğur Dündar efsanesini bitiremez’ dedim… O kadar bloke oldu ki ağzı burnu kurudu. Telefonu kapatırken de ‘Bu konuşmanın üstüne bir su iç de kendine gel’ dedim. Ama Mehmet Baransu cezaevine düştüğünde onunla ile ilgili tek kelime etmedim. Benim ilkemdir düşene vurmam.

Ayrıca yine ’28 Şubat’ta Uğur Dündar böyle şöyle yaptı’ diyenlere tarihi kayıtları göstereyim… Darbeleri Soruşturma Komisyonu Meclis’te toplandı. Şu an DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı İdris Naim Şahin ve AKP’li Nimet Çubukçu’nun başkanlığını yaptığı o komisyonda dedim ki ‘Bakın benim adım Uğur Dündar. Ben başkalarına benzemem. Ben buraya nedamet getirmeye, günaha çıkarmaya gelmedim. Ben yaptığım tüm haberlerin altına bugün de imza atarım…’ Ben bunu demiş bir insanım. Uğur Dündar’a korkak diyecek birisi anasının karnından doğmadı henüz. Enver’cim lütfen bunları ciddiye alıp da bana soru sorma.”

Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara ilk kez konuştu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber