Rapçi Uzi konseri sırasında hayranının saldırısına uğradı! Yere yığıldı

Önceki akşam bir mekanda sahne alana Rapçi Uzi (Utku Cihan Yalçınkaya) sahnede şarkı söylediği sırada hayranının saldırısına uğradı. Kendisini dinlemeye gelen hayranının güvenlik görevlilerini aşarak birden üstüne atlamasıyla yere düşen Uzi "Bu görmek istediğimiz bir manzara değil" diyerek sahneyi terk etti.

This browser does not support the video element.

Genç popçu Aleyna Tilki ile aşk yaşadığı iddiasıyla ve şarkılarıyla gündemden düşmeyen Uzi, sahnede hiç beklemediği bir olay yaşadı. 'Paparazzi', 'Makina', 'Paranoya', 'Umrumda Değil', 'Krvn' gibi şarkılarıyla tanınan Uzi lakaplı 23 yaşındaki şarkıcı Utku Cihan Yalçınkaya, önceki akşam konser verdiği sırada hayranının saldırısına uğradı.

 HAYRANI ÜSTÜNE ATLADI


Uzi'ye konser verdiği sırada sahnede bir hayranı sarılmak istedi. Uzi, hayranının üstüne atlamasıyla bir anda yere kapaklandı. Uzi'nin hayranı, güvenlik güçleri tarafından durdurulurken yerinden kalkan Uzi ise sinirlerine hakim olamadı.

Yaşananlardan dolayı rahatsız olan Uzi, "Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bu görmek istediğimiz bir manzara değil. Hepiniz Allah'a emanet olun" diyerek konseri bitirdi.

Yaşanan olayın ardından Uzi'nin sahnede playback yaptığı da dikkatlerden kaçmadı.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!