Koca koca medya grupları trollendi

Gazete Duvar, Diken, Euronews, Evrensel, Cumhuriyet gibi bazı haber siteleri, Rota olarak tanınan rapçi Bulut Alpman'ın gözaltına alındığını iddia etti. Konuya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada bu iddialar yalanlandı.

Klibinde Bilal Erdoğan maskeli bir adama yer veren Bulut Alpman isimli rapçi Rota'nın gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Bu iddialar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan flaş bir açıklama yapıldı.

Gözaltı haberlerinin yalanlandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün tarihi itibariyle Gazete Duvar, Diken, Euronews, Evrensel isimli bazı gazete ve haber siteleri ile bir kısım sosyal medya hesaplarında yer alan "Ünlü rapçi Rota'ya Bilal Erdoğan gözaltısı!" şeklindeki gerçeğe aykırı yayın ve sosyal medya paylaşımları ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca bu açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.

Kamuoyunda "Rota" ismiyle bilinen Bulut Alpman isimli kişi hakkında herhangi bir gözaltı kararı ya da uygulaması söz konusu değildir. Gözaltı iddiasıyla ilgili yayın ve paylaşımlar gerçek dışıdır."

Glutensiz tahinli ekmek nasıl yapılır? Bakan Bayraktar: 5,1 milyar TL ödeme yapıldı Yolcu otobüsü, TIR'a arkadan çarptı! Çok sayıda yaralı var
Sonraki Haber