Ramo 34. Son bölüm izle!

Ramo 34. Bölüm izle full kesintisiz olarak yayında. 26 Şubat 2021 Cuma akşamı SHOW TV'de yayınlanan Ramo 34. bölüm tek parça Blu TV platformundanda izlenebilecek. Peki, dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Ramo 34. Bölüm izle linki merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda Sibel'in ölümü ile şoka uğrayan Ramo izleyicisi bu akşam yayınlanan yeni bölüm ile yine ekran başına kilitlendi. Ramo 34. bölüm tek parça Show canlı yayın ve Blu tv platformundanda izlenebilecek.

Ramo 34. bölüm bu akşam yayınlandı. SHOW TV izleyicisinin en çok takip ettiği dizilerden olan ve her hafta heyecana neden olan Ramo son bölümde neler oldu?

Ramo ve Sibel kavuşmuştur ve yeni evlerinde büyük bir kutlama ile nikah kıyılır. Ramo, bu mutlu anlarına gölge düşürecek hiçbir şeye izin vermeyecektir.Diğer yandan, Ramo'nun Mazhar'la birlikte İstanbul'u yönetecek olmasını içine sindiremeyen Korkut, bir plan yaparak Ramo'nun başını büyük bir belaya sokar. Ramo, kendi sorumluluğunda olan bir sevkiyat işini eline yüzüne bulaştırmış görünüyordur. Bu işin altında Korkut'un olduğunu tahmin eden Ramo, olayı çözdükçe çok daha büyük sürprizlerle karşılaşacaktır.


Ramo 34. son bölüm izlemek için tıklayınız

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle