Ramo 33. son bölüm izle

Ramo 33. bölüm full izle kesintisiz olarak yayında. 19 Şubat akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım'ın oynadığı fenomen dizi tek parça halinde youtube platformundan izlenebilir.

Ramo 33. bölüm izle tek parça halinde youtube platformunda. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in oynadığı Ramo dizisinin son bölümü Show TV ekranlarında 19 Şubat akşamında izleyicisi ile buluştu.

Ramo'nun büyük bir planı vardır; Mazhar'ın yerine İstanbul’un patronu olmak. Patronların ise tek amacı vardır; Ramo'ya diz çöktürmek. Oyuna yeni giren Şerif'in her hamlesi Ramo'yu biraz daha zora sokuyordur. Ramo'nun harekete geçmesini engelleyen şey ise Sibel'in rehin tutuluyor olmasıdır.

Ramo, bir yandan Sibel'in nerede tutulduğunu öğrenmeye, diğer yandan da Mazhar'ın yerine geçebilmek için Yıldırım'ı ikna edecek bir planı devreye sokacaktır. Yapacağı en küçük yanlış ailesinin yok olmasına neden olacağından, attığı her adıma dikkat etmek zorundadır.

Ramo 33. bölümünü izlemek için tıklayınız

Karısına ve sevgilisine aynı yüzüğü alan adamdan ilginç savunma! Şehitleri anarken kastını aşan Müge Anlı'ya tepki yağıyor Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri’nin ilk tanıtımı yapıldı! Özlem Gürses "Aramızda şerefsiz var" diyerek tacizcisini ifşa etti! Atatürk'e benziyor diye TikTok'ta para yağdırdılar! Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm full izle