Ramo 28. son bölüm izle!

Ramo 28. bölüm full izlenmek için yayında. 15 Ocak Cuma akşamı SHOW TV'de yayınlanan fenomen dizi Ramo 28. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde SHOW TV'de izlenebilecek. Yeni bölümünde sürprizlerin yaşanacağı Ramo 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Ramo 28. bölüm izle linki merak ediliyor. Ramo ve Cihangir'in karşı karşıya geleceği Ramo 28. bölüm tek parça SHOW TV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Cihangir, Ramo'nın işini bitirmek için hamle yapar ancak büyük bir sürprizle karşılaşır.

Ramo dizisinin takipçileri, bu akşam yayınlanan yeni bölümün ardından şimdiden Ramo 29. bölüm fragmanı araştırmasına başladılar. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

RAMO 28. BÖLÜM İZLE LİNKİ

RAMO SON BÖLÜM ÖZETİ

Ramo, cehennemden sağ salim çıkıp, Irak’taki görevini bitirerek evine döndüğünde büyük bir sürprizle karşılaşır. Sibel, Ramo’nun öldüğünü düşündüğü için Cihangir’i öldürmeye gitmiştir. Ramo, Cihangir’in evinden Sibel’i kurtarmaya gittiğinde Cihangir, Ramo ile Sibel arasındaki ilişkiyi çoktan öğrenmiştir.

İkisi de ölecektir. Ramo, Cihangir’in elinden kurtarmayı başarır ama kimliği belirsiz kişiler tarafından Sibel ve Nehir’in kaçırılmasına da engel olamaz. Bu gizemli düşmanın elinden Sibel ve Nehir’i sağ salim kurtarabilmek için Ramo ve Cihangir işbirliği yapmak zorunda kalır.

Ramo, Cuma akşamı saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle