Rafet Koroğlu'nun Son Bombası Camdaki Kız Seyircisine Şoku Yaşattı

Perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi Camdaki Kız 57. bölümüyle yine bir ilki başardı. Hayri'nin Nalan'ı kıskandığı ve tercih yapmak zorunda bıraktığı dizinin son bölümünde asıl bombayı Rafet Koroğlu patlattı. İşte Camdaki Kız seyircisini şoka uğratan sahne...

Yayınlandığı ilk günden bu yana heyecanın dorukta olduğu Camdaki Kız dizisi 57. bölümüyle ekrana geldi. Nalan'ın hikayesine odaklanan dizide artık sona yaklaşılırken gelişen olaylar da seyirciyi hala şoke etmeyi başarıyor. Düşen reytingler güçlü rakipler ve onca olumsuzluğa rağmen Camdaki Kız yeni bölümleriyle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Rafet Koroğlu'nun Son Bombası Camdaki Kız Seyircisine Şoku Yaşattı.

Kuşkusuz bunda oyuncunların performanslarının payı büyük. Başrollerinde Burcu Biricik, Nur Sürer, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent ve Hande Ataizi'nin rol aldğı dizide finale doğru gidilirkern Hayri ve Nalan arasında yaşanan gelişmeler de heyecanın diri kalmasını sağlıyor.

Nalan'ın Sedat ile olan bitmeyen ilişkisinin ışığında Hayri ile yaşadığı aşk eleştiri almıştı hatırlayacağınız gibi. Sedat'ın, "Yakında bir bebek müjdemiz olabilir" sözüne oldukça içerlenen Hayri, sevdiği kadını tercih yapmaya zorluyor. Evin şoförü olarak diziye katılan Hayri'nin evli olup bir başka kadına aşık olması dizideki tuhaflıklardan sadece biri oldu.

Gelelim Rafet Koroğlu'nun Camdaki Kız son bölümündeki akıllara zarar hamlesine. Koroğlu Ailesnin reisi Rafet Koroğlu, eski sevgilisi Pervin'i (Laçin Ceylan) hasta olduğu bahanesiyle eve getirdiği anlar seyirciyi adeta haklı çıkardı. Sedat'ın yaptıkları sonrası babası Rafet'in de böyle bir hamlede bulunması, "Armut dibine düşermiş" yorumlarına neden oldu.

CAMDAKİ KIZ 58. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Öte yandan Camdaki Kız 58. bölüm fragmanı da son bölüm sonrası yayınlandı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız yeni bölümleriyle Perşembe akşamları heyecana devam ediyor.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber