Cem Uzan: "Meral Akşener'in eşi ve oğlu ile İmamoğlu arasında ticari ilişki var"

Cem Uzan'ın bir Youtube kanalında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik ortaya attığı iddialar siyaset kulislerini salladı.

This browser does not support the video element.

Youtube programı yapan Oğuzhan Uğur'un konuğu olan Cem Uzan, uzaktan bağlantı ile bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. 

Uzan'ın sık sık İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek vermesi ve övgü dolu sözleriyle bilinen İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yönelik iddiaları siyaset kulislerini salladı.

"KİMSE KİMSEDEN HESAP SORMUYOR"

Cem Uzan, Ekrem İmamoğlu ile Akşener'in eşi ve oğlu arasında ticari bir ilişki olduğunu dile getirdi. Bu çıkar düzeninde de Ekrem İmamoğlu ve Akşener'in siyasi kulislerde de birbirlerinin açığını vermediğini dile getiren Uzan, "Böyle bir sarmalın içinde kimse kimseye hesap sormuyor" ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?