PUBG MOBİLE UC nasıl alınır? UC alma yöntemleri

PUBG MOBİLE kullanıcıları oyunda kademe atlamak ya da ekipmanlarını güçlendirmek için UC satın alma işlemlerine başvurur. Peki UC satın alma işlemi nasıl yapılır? UC nasıl alınır? UC fiyatları nelerdir?

Dünyanın en çok oynanan çevrimiçi oyunlardan biri olduğunu biliyor muydunuz? PUBG, pandemi döneminde insanların eve kapanmasıyla daha çok oynanmaya başlamıştı. Oyun tutkunlarının bir türlü bırakamadığı, uğruna paralar yatırdığı oyun çevrimiçi arkadaşlarla oynanılabilen en popüler oyunlar arasındadır. 100 kadar oyuncunun ıssız bir adaya paraşütle atlayarak etrafta bulduğu ekipmanlarla hayatta kalma mücadelesini verir. Oyuncuların etrafta silah, araç ve çeşitli kaynaklar bulması, tüm rakiplerini yenmesi ve giderek daralan oyun alanında hayatta kalması gerekiyor.

Oyuncular oyunda kademe yükseltmek ve ekipmanlarını güçlendirirerek, oyunda rakiplerini yenmek adına UC yatırırlar. Peki UC ne demek? Oyuna neden UC yatırılır? PUBG Mobile oynaması ücretsiz bir oyundur. Hemen hemen her ücretsiz oyunda gördüğümüz bir sistem olan oyun içi para sistemi PUBG Mobile’da da vardır. Buna UC denir. UC satın alarak kademenizi yükseltebilir ve ekipmanlarınızı güçlendirebilirsiniz. İşte UC alma yöntemleri...

PUBG UC Nasıl Alınır?

· Oyun içi mağazadan kredi kartı kullanarak satın alınabilinir.

· Farklı web siteleri aracılığı ile yine kredi kartı kullanılarak satın alınabilir.

PUBG MOBİLE’da UC satın almak için birden fazla yol bulunmakta ancak bunların en güveniliri oyun içi satın alım işlemidir.

Oyun içi UC alımı için yapmanız gerekenler sırası ile şöyledir;

-Oyunu App store yada Play store üzerinden indirdikten sonra ana ekran üzerinden giriş yapın.

-Oyuna giriş yapıp kaydınızı tamamladıktan sonra ana sayfa üzerindeki giriş menüsünün sağ üst kısmındaki artı butonuna tıklayınız.

-Ardından gelecek ekranda belirli seçenekler üzerinden ödemenizi gerçekleştirip UC satın alımınızı başarı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirmek istediğinizde UC satın almak için Pubg Mobile UC adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sipariş verilen ID’ye anında yüklenir. PlaySultan PUBG Mobile’ın yetkili satıcısı olduğu için size en uygun fiyatlı UC’leri sunar.

 UC FİYATLARI

Royal Pass Paketi (M9): TR 53,50 ₺

Elite Pass Plus Paketi (M9) :TR 122,99 ₺

TR 66 PUBG Mobile UC: 10,99 ₺

TR 361 PUBG Mobile UC: 54,99 ₺

TR 750 PUBG Mobile UC: 109,99 ₺

TR 2055 PUBG Mobile UC: 279,99 ₺

TR 4360 PUBG Mobile UC: 599,99 ₺

TR 9120 PUBG Mobile UC: 1.199,99 ₺

İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME: ABD TAŞINIYOR MU? Küflü çikolataların CEO’su eğitimi ve markayla ilgili yalan söylemiş Greçka nasıl yapılır?
Sonraki Haber