Prof. Mikdat Kadıoğlu korkuttu! 38.1 derece ateş ve ağrı ile hastaneye gitti...

İTÜ, Meteoroloji ve Afet Yönetimi uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yüksek ateş ve ağrı nedeniyle hastaneye gitmek zorunda kaldığını sosyal medyadan duyurdu. Takipçilerinde koronavirüs endişesi yaratan Kadıoğlu'nun, hastalığının kaynağı bakın neydi?

Türkiye'nin meteoroloji ve afet yönetimi konusundaki sayılı uzmanlarından İTÜ öğretim üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu sosyal medya hesabından yüksek ateş ve ağrı nedeniyle hastaneye gidip test yaptırdığını paylaştı.

Kadıoğlu'nun "@TeomanKadioglu hocaya danışarak biraz önce gidip hastaneye bir test yaptırıp ilaç almam gerekti.Hastane, yollar ve eczane bomboştu.Sevdim bu tenhalığı.Yanlız arababın ruhsatı bulamadım polis cevirse yanmıştım.Evde kaldığınız için teşekkürler İstanbul. İyiki varsın hocam!" sözleri ile yaptığı paylaşım takipçileri arasında 'Hoca koronavirüse mi yakalandı' endişesi yarattı. 

Kadıoğlu bu endişeleri yaptığı bir başka paylaşımla gidermeye çalıştı. 

Ancak bu yöndeki soruların devam etmesi üzerine bu kez devreye Prof. Dr. Teoman Kadıoğlu girerek, "Coronavirüs filan yok, hoca'nın sevenleri rahat olsun, sorup durmayın; 'acı patlıcanı kırağı çalmaz' :)" demek zorunda kaldı. 


Bu arada Mikdat hocanın ruhsatsız araçla yola çıkması nedeniyle ceza yiyebileceği uyarısında bulunan takipçilerine yanıtı ise "Abi ateş 38.1 olmus, agri sizi dayanilmaz. Insanin gozu ceza mi gorur ya" oldu... 

 SuperHaber olarak Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'na "geçmiş olsun, Allah şifa versin" diyoruz...

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber