Prof. Dr. Tatlıcıoğlu koronadan vefat etti

Koronavirüs, her geçen gün can almaya devam ediyor. Türkiye’de yaşayan ve Erenköy direnişinin mücahidi olan, Limasollu hekim Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertan Tatlıcıoğlu, koronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Tatlıcıoğlu'nun vefat haberi yakınlarını ve tıp dünyasını yasa boğdu.

Türkiye koronavirüsle mücadelesini sürdürüyor. Ancak alınan tüm önlemlere rağmen salgın hastalık can almaya devam ediyor.

ERENKÖY DİRENİŞİNİN SEMBOLÜ PROF. DR. TATLICIOĞLU ÖLDÜ!

Türkiye’de yaşayan Erenköy direnişinin mücahidi olan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertan Tatlıcıoğlu, koronavirüsten dolayı dün akşam üzeri hayatını kaybetti.

Üniversite eğitimi sırasında Erenköy’e çıkan mücahitler arasında yer alan ve vatan savunmasının ardından tıp eğitimini tamamlayıp hizmetlerini tıp alanında sürdüren Prof Dr. Ertan Tatlıcıoğlu, KKTC’de çok seviliyordu.

GAZETECİ CAVİT TUNA ERTAN TATLICIOĞLU’NU ANLATTI!

Efsane eğitimci ve bilim insanı Ertan Tatlıcıoğlu'nun KKTC’ye olan büyük hizmetlerini gazeteci Cavit Tuna SuperHaber'e anlattı.

"Prof. Dr. Ertan Tatlıcıoğlu’nun Kıbrıs aşkını şöyle özetlemek isterim” diyen gazeteci Cavit Tuna, "Tatlıcıoğlu, gece kütüphanede ertesi günkü sınava hazırlanırken tanımadığı sivil giyimli birinin yanına yanaşarak, TMT’nin kullandığı mesajı söylemesiyle dışarı çağrılan Ertan Tatlıcıoğlu’nun aldığı mesaj, Kıbrıs’a gitmek isteyenlerin, Paraşüt Kule önünde olması yönündeydi. Kıbrıs’a desteğe gelmek için bir gün sonraki sınavı unutuveren, bırakın kitabı, sigara ve çakmağını bile kütüphanede bırakarak bir solukta iki dolmuş değiştirmekle belirtilen noktaya varıp Erenköy’e çıkanlar arasında yer almıştı. Kendisini her zaman örnek ve bilge kişiliği ile hatırlayacağım. Ruhu şad olsun, nurlar içinde yatsın.” dedi.

Sarıyer ‘de okul koridorunda kadın öğretmene yumruklu saldırı Hudutsuz Sevda dizisinde Halil İbrahim Zeynep'in intikamını alacak... Gazze’de BM ekibinin bulunduğu bölgeye ateş açıldı
Sonraki Haber