Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'dan koronavirüse karşı iyi gelen doğal bitkiler ve uçucu yağların sırrı!

Kimyager, Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, koronavirüsten korunmak için doğal bitkiler ve uçucu yağların mucizevi gücünü SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e anlattı.

Koronavirüs ile mücadelede alınacak önlemlerin yanı sıra sağlıklı, doğru beslenmek ve bağışıklık sistemini güçlendirici doğal bitkilerden yararlanmanın önemine işaret ediliyor. Kimyager, Biyoteknoloji ve Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, röportajın ikinci bölümünde koronavirüse karşı beslenme önerileri, virüsten korunmak için doğal bitkiler ve uçucu yağların mucizevi sırrını anlattı.

Koronavirüs ile mücadele ederken nasıl beslenmeliyiz, gıdaları nasıl tüketmeliyiz? GDO'lu gıdaların insan sağlığı üzerinde ne gibi etkileri var? GDO'lu yiyeceklerin hayatımıza girmesini nasıl önleyebiiriz? Anadolu topraklarındaki bitki ve tohumlara, yerli hayvan ırkına nasıl sahip çıkabiliriz? Gençleri tarıma nasıl yönlendirebiliriz?

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun tavsiyelerinin ikinci bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap Türkiye F-16'ları ne zaman teslim alacak? Bir ilimizde 2 mahalle karantinaya alındı!
Sonraki Haber