Prof. Dr. Elif Dağlı'nın tweeti önce üzüntüye, sonra da sevince dönüştü

Profesör Doktor Elif Dağlı'nın, sosyal medya hesabından, "53 yaşındaki göğüs cerrahı meslektaşımızı korona enfeksiyonundan kaybettik" şeklindeki mesajı önce üzdü, sonra da sevindirdi.

Kadıköy’de özel bir hastanede görev yapan, Göğüs Hastalıkları Profesörü Doktor Salih Emri, bundan bir hafta önce, koronavirüs tanısı ile aynı hastaneye yatırılmış ve tedavi altına alınmıştı.

Profesörü Emri bu durumunu, paylaştığı video ile şöyle açıklamıştı: “Beş günden beri kendi hastanemde coronavirüs tanısıyla yatmaktayım. Test sonucum henüz çıkmadı. Devlet sırrı gibi saklanıyor. Fakat bulgularımda hafif ilerleme var. Ateş söz konusu ama nefes darlığı yok. Standart tedavi uygulanıyor.” 

 PROF.DR.ELİF DAĞLI'NIN TWEETİ ÖNCE  ÜZÜNTÜYE SONRA SEVİNCE NEDEN OLDU

24 Mart salı akşam saat 19:00 sıralarında, Profesör Doktor Elif Dağlı, sosyal medya hesabından, "53 yaşındaki göğüs cerrahı meslektaşımızı korona enfeksiyonundan kaybettik" şeklindeki mesaj yayınladı.

Prof.Dr.Dağlı'nın yazdığı bu mesaj, biranda sosyal medyada yayıldı ve büyük üzüntüye neden oldu.

SuperHaber'in elde ettiği bilgilere göre, Kadıköy’de bulunan özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören, Profesör Doktor Salih Emri ile aynı hastahanede tedavi gören, doktor M.H.T’yi tanıyanlar ve akrabaları hemen hastaneyi, ayrıca mesajı yayınlayan Pof.Dr Elif Dağlı'yı adeta telefon yağmuruna tuttular.

POF.DR.ELİF DAĞLI MESAJINI SİLEREK YENİ MESAJLA SON DURUMU AÇIKLADI!

Prof.Dr.Elif Dağlı’nın, ilk mesajından kısa bir süre sonra tekrar mesaj atarak, ”Haberi düzeltiyorum. Meslektaşımız yaşama geri döndürülmüş yaşıyor." şeklinde yazarak,ilk attığı tweeti sildği görüldü.

DOKTORLARIN DURUMU İYİ

SuperHaber bu mesajın ardından yaptığı araştırmada, koronavirüs tedavisi gören Prof.Dr.Salih Emri'nin yoğun bakımda ve yine aynı hastahanede olan doktor M.H.T.’nin de normal servis odasında tedavi gördüklerini ,sağlık durumlarının da iyi olduklarını öğrendi.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber