Türkiye'nin ilk koronavirüs şehidi! Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

Son dakika... İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu'nun koronavirüs semptomları gösterdiği için hastanede karantinaya alınmış, yayınladığı videoda ''kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu'' açıklamıştı. Taşçıoğlu'na yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Türkiye'de ölümcül virüsün bulaştığı ilk sağlık çalışanı Profesöf Taşçıoğlu yapılan bütün müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve büyük hızla dünyaya yayılan koronavirüs salgını, geçtiğimiz hafta ilk kez Türkiye'de görüldü. Son dakika detayları haberimizde...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam yaptığı açıklamada Türkiye'de görülen vaka sayısının 47'ye yükseldiğini ve can kaybı olmadığını açıkladı.

PROF. DR. CEMİL TAŞÇIOĞLU'NA KORONAVİRÜS KARANTİNASI

Öte yandan İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Dahiliye Profesörü Cemil Taşçıoğlu'nun koronavirüs semptomları gösterdiği için hastanede karantinada olduğu ortaya çıktı.

Taşçıoğlu, sosyal medyada yayınlanan videoda ''kendisini iyi hissettiğini, zorunlu bir bekleyiş içinde olduğunu'' açıkladı.

TÜRKİYE'NİN İLK SAĞLIK ÇALIŞANI VAKASI

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı belirtildi. Böylece Taşçıoğlu, Türkiye'de ölümcül virüse yakalanan ilk sağlık personeli oldu.

PROF. DR.TAŞÇIOĞLU’NA YOĞUN TEDAVİ UYGULANMAYA BAŞLANDI

Henüz kamuoyuna açıklanmayan Prof.Dr.Taşçıoğlu’nun sonuçlarının pozitif çıkması üzerine yoğun bir tedavi uygulanmaya başlandı.

AİLE BİREYLERİ VE BERABER ÇALIŞANLAR KARANTİNAYA ALINACAK

Taşçıoğlu’nun koronavirüs sonuçlarının pozitif çıkmasının ardından başta aile bireyleri ile beraber çalıştığı görevlilerin de karantinaya alınacakları ifade ediliyor.

“MAAŞIMI ÇEKİNCE BİRDEN ATEŞİM YÜKSELDİ”

SuperHaber’in elde ettiği özel bilgilere göre, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, koronavirüs şüphesi ile karantinaya alınmasını şöyle anlattı: Bir şeyim yoktu. Dün maaşımı bankadan çektim. Yolda yürürken, aniden ateşim çok yükseldi.

Öte yandan, Prof. Dr. Taşçıoğlu’nun yapılan ilk muayenesinde, boğazlarının ve akciğerlerinin, iltihap ile dolu olduğu, bu nedenle konuşmakta güçlük çektiği belirlendi. Bu nedenle acil olarak karantinaya alındı.

Tokat Sulusaray'da akşam vakti deprem! Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi...
Sonraki Haber