Prof. Bence Nanay'dan 'Türkçe' paylaşımı: Ne dil ama!

Adı nedeniyle sosyal medya üzerinden espri konusu olan Cambridge Üniversitesi'nden Profesör Bence Nanay, Twitter'dan yaptığı son paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiltere'de yer alan Cambridge Üniversitesi'nde ders veren bir felsefe profesörü olan Bence Nanay, Türkiye'deki Twitter kullanıcıları tarafından fark edildiğinde günlerce konuşulmuştu.

''ŞAKA SANDIM AMA GERÇEKMİŞ''

Sosyal medyada akademisyenin ad ve soyadını ti'ye alan esprili paylaşımlar yapılmış, Profesör Bence'nin Türk takipçilerinin sayısı hızla artmıştı. Geçen yıl felsefecinin mavi tıklı profilini keşfeden bazı kullanıcılar, "Şaka sandım ama gerçekmiş, Cambridge'de felsefe hocasının adı gerçekten Bence Nanay'mış" diye paylaşımlar yapmıştı.

TÜRKÇE HAKKINDA PAYLAŞIM YAPTI

Geçtiğimiz yıl ismimin ne kadar komik olduğunu öğrenmek için Türkiye'ye gelen Prof. Nanay, son paylaşımıyla yine Türk takipçilerinin dikkatini çekti. Türkçe ile ilgili paylaşım yaparak ''Ne dil ama!'' yorumunda bulunan Prof Nanay'ın paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı.

27 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! 27 Nisan 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı!
Sonraki Haber