POMEM giriş yerleri belli oldu! POMEM Mülakat sınav giriş belgesi alma linki! 27. Dönem POMEM mülakat ne zaman?

POMEM giriş yerleri belli oldu. 27. Dönem POMEM mülakat yerlerinin açıklanmasıyla birlikte polis adayları da mülakat yerleri ve tarihini araştırmaya başladı. Emniyet Teşkilatı'na polis alımları için yapılan POMEM sınavları giriş yerleri için link haberimizde.

POMEM giriş yerleri ve 27. Dönem POMEM mülakat yerleri açıklandı. Başvuruların neticlenmesi ve POMEM sınav giriş belgelerinin erişme açılmasıyla birlikte polis adayları da bulundukları şehirlerde POMEM giriş yerlerini merak ediyor. Kırşehir POMEM, Bursa POMEM gibi Türkiye'nin birçok ilinde POMEM sınav mülakat yerleri ve sınav giriş belgesi alma linki haberimizde.

Yeni dönem polis adayları, Emniyet Teşkilatı'na girebilemek için POMEM sınavlarına katılıyor. POMEM sınav giriş yerleri ve mülakat yerleri de an itibariyle erişime açıldı. Polis Akademisi internet sitesi ya da e devlet üzerinden POMEM sınav giriş yerlerini öğrenebilir, sınav giriş belgesini alabilirsiniz.

27. DÖNEM POMEM GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

POMEM mülakat yerleri nasıl öğrenilir?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından 27. Dönem POMEM Mülakat Sınavı giriş belgesi yayınlandı. Adaylar Mülakat Sınavı yerlerini, sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulayabiliyor. Adaylar ilgili tarihlerde mülakat sınavına girecek olup giriş yerleri ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile gönderilmeyecektir.

POMEM MÜLAKAT SINAV YERİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

e-DEVLET üzerinden Polis Akademisi Sınav Giriş Bilgisi sorgulamak için tıklayınız.

Aldatmak ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri için final kararı Dünya Bankası'ndan dikkat çeken altın analizi! 2024'te rekor kıracak Yoğun bakımdaki hastaya cinsel saldırıda bulunmuştu!
Sonraki Haber