Polisle yaşadığı kovalamaca sonu oldu! Yakalanacağını anlayınca canına kıydı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hakkında bir şikayet olan kişi, polisten kaçtı. Kovalamaca sonucu kullandığı otomobil ile köy yoluna giren genç durdurulduğu sırada pompalı tüfekle intihar etti.

This browser does not support the video element.

Osmaniye'de hakkında bir şikayetten dolayı polis tarafından durdurulmak istenen Mustafa Güler kullandığı 01 AHR 236 plakalı otomobil ile polisten kaçtı.

Kadirli'de meydana gelen olayda, polis ile Mustafa Güler’in kullandığı otomobil arasında kovalamaca yaşandı. Aracıyla şehir merkezinden çıkarak Narlıkışla köyü yoluna giren Mustafa Güler, yakalanacağını anladı ve durdurulduğu esnada yanında bulunan pompalı tüfeği kendisine dayayıp ateşledi.

Araç içerisinde kanlar içinde kalan genç için ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 27 yaşındaki Mustafa Güler’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Güler’in cenazesi Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

İHA

Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada...