PMYO 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı | PMYO Sınav Sonuçları sorgulama ekranı

Polis Akademisi 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçları ile ilgili duyuru yayınladı. Polis Akademisi PMYO 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçlarının açıklandığını açıkladı. İşte PMYO 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçları sorgulama ekranı

PMYO 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçları Açıklandı.

Polis Akademisinden Polis Alımına ilişkin yeni duyuru geldi. Başvuruları alınarak sınava tabi tutulan lise mezunu PMYO adayları için 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçları açıklandı. 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçlarına sadece açıklanan internet adresi üzerindeki sorgulama ekranından ulaşmak mümkün olacak.

Polis Akademisinden 14 Ekim 2022 tarihinde 2022 Polis Alımı Sınav Sonuçların ile ilgili gelen duyuruda şu açıklama yapıldı:

2022 yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlar adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir

PMYO İÇİN YAPILAN 47 BİN 111 BAŞVURUDAN 25 BİN ADAY SINAVA KATILDI!

PMYO için 47 bin 111 Başvuru alınmış,  PMYO giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar açıklanmıştı.

Polis Akademisinden gelen duyuruya göre PMYO 2022 Polis Alımı için ön başvuru sonuçları ve sorgu ekranı açıklandı

PMYO Polis Alımı için erkeklerde 33 bin 502 kişi başvuru yapılmıştı, kadınlarda ise 13 bin 609 başvuru yapılmıştı. 

Yapılan değerlendirmede 25 bin aday sınava katılmıştı.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber