PlayStation 5 ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı! Fiyatı ne kadar?

Japon teknoloji devi Sony’nin yeni oyun konsolu PlayStation 5, bu yılın sonuna doğru kullanıcılarla buluşmuş olacak. PlayStation 5 ile ilgili yeni bilgiler de gelmeye başladı. Haberle ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Hatırlanacağı üzere Sony, bundan birkaç hafta önce yeni amiral gemisi PlayStation 5’i tanıtmıştı. Cihazla ilgili henüz resmi bir fiyat açıklaması gelmese de Twitter’dan @IronManPS5 adlı kullanıcı cihazla ilgili fiyat bilgilerini paylaştı. Fiyatla ilgili detaylara geçmeden önce bunun bir sızıntı olduğunu Sony tarafından herhangi bir resmî açıklama yapılmadığını da sizlere belirtmek isteriz. PlayStation 5’in iki sürümünün kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Bunlardan birinde optik sürücü yer alırken diğerindeyse herhangi bir optik sürücü yer almamakta. Buna benzer girişimi ilk olarak Sony’nin rakibi Microsoft yapmıştı. Microsoft; Xbox One X ve S’in optik sürücüsüz sürümlerini piyasaya sürmüştü. Cihazla ilgili resmî olarak gördüğümüz yeni kontrolcü DualSense, -ki eskiden beri adı DualShock’tu- kulaklık, kamera ve kontrolcüler için çift şarj istasyonu ilk olarak ortaya çıkmıştı.

Cihaz ve Aksesuarları Ne Zaman Tanıtılacak, Fiyat Etiketi Ne Olacak?

Gelen bilgilere göre Sony PlayStation 5; 20 Kasım’da Kuzey Amerika ve Avrupa’daki kullanıcılarla buluşmuş olacak.

PlayStation 5 (Optik Sürücülü): 399 Dolar, 399 Euro ve 350 Sterlin olarak satışa sunulacak.

PlayStation 5 (Optik sürücüsüz): 100 birimlik bir indirime sahip olacak. 299 Dolar, 299 Euro, 250 Sterlin.

DualSense: 59 Dolar, 59 Euro, 55 Sterlin fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Şarj İstasyonu: 29 Dolar, 29 Euro, 25 Sterlin olacak.

PlayStation 5 HD Kamera: 59 Dolar, 59 Euro, 55 Sterlin.

Pulse 3D Kablosuz Kulaklık: 159 Dolar, 179 Euro, 129 Sterlin.

PlayStation 5 Dikey Stant Aksesuarı: 24 Dolar, 20 Euro, 17 Sterlin.

PlayStation 5’e En Erken Kavuşacak Olanlar Belli Oldu

Gelen bilgilere göre PlayStation 5; kendi ülkesinde (Japonya) diğer ülkelere göre 1 hafta önce (14 Kasım) çıkarma yapmış olacak. Yeni gelişmeler oldukça tekrar sizleri bilgilendiriyor olacağız.

Not: Ürünler Türkiye’ye Euro üzerinden giriş yapacağı için 1 Euro: 7.73 TL. 399 Euro = 3084 TL. Bu fiyatlara vergiler dahil değildir.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Siyonistlerin tehdit ettiği Ergin Ataman'dan maç sonu şok çıkış
Sonraki Haber