PKK elebaşından Süleymaniyelilere 'MİT personelini orada yaşatmayın' talimatı!

Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT'in başarılı operasyonları terör örgütü PKK'yı köşeye sıkıştırdı. Örgüt elebaşlarından 'Avares' kod adlı Mustafa Karasu'nun Süleymaniye halkına "MİT personelini orada yaşatmayın' talimatı verdiği ancak "O kadar cesaretin varsa çık ortaya sen yap" yanıtını aldığı öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla zor günler geçiren terör örgütü PKK, halkı Türkiye'ye karşı örgütlemek için çabalıyor.

"MİT PERSONELİNİ BURADA YAŞATMAYIN"

Sabah'ta yer alan habere göre, PKK/KCK terör örgütü elebaşı ve sözde KCK yürütme konseyi üyesi 'Avareş' kod adlı Mustafa Karasu'nun Süleymaniye'de Millî İstihbarat Teşkilatının (MİT) rahatlıkla dolaştığını; Süleymaniye halkının MİT'e tepki göstermesi, Süleymaniyelilerin MİT personelini orada yaşatmaması gerektiğini söylediği bildirildi.

"O KADAR CESARETİN VARSA ÇIK ORTAYA SEN YAP"

Süleymaniye halkının ileri gelenleri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve etkisiz hale getirilen sözde lider kadrodaki artış nedeniyle sıranın kendisine geleceğinden korkan ve saklandığı yerden çıkamayan terörist elebaşı Karasu'ya "O kadar cesaretin varsa çık ortaya sen yap" çağrısında bulundu.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İlk yarı oynanıyor Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!
Sonraki Haber