PES 2021'in çıkış tarihi sızdırıldı

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından Pro Evolution Soccer(PES)'in 2021 oyununun çıkış tarihi, Avustralya Sınıflandırma Kurulu web sitesi tarafından sızdırıldı.

Japonya merkezli teknoloji şirketi KONAMI tarafından geliştirilen ve yayınlanan ünlü oyun serisi PES 2021, yakın bir süre sonra oyunseverlerle buluşacak.

FIFA İLE YENİDEN REKABET

Ekim ayında yayınlanacak FIFA 21 ile ciddi bir rekabete girmeye hazırlanan PES 2021 hakkında yeni bilgiler de gelmeye başladı.

EYLÜL'ÜN ORTASINDA ÇIKACAK

Avustralya Sınıflandırma Kurulu’nun web sitesinde yer alan bazı bilgilere göre PES 2021, 15 Eylül 2020 tarihinde sevenleri ile buluşacak.

Yeni ortaya çıkan bilgilerin doğruluğu henüz KONAMI tarafından doğrulanmadı. Ancak geçtiğimiz yıl oyunun 10 Eylül'de piyasaya sürüldüğünü düşünürsek, yeni açıklanan tarihte oyunun yayınlanması da oldukça muhtemel.

FIFA'DAN 1 AY ÖNCE OYNANABİLECEK

KONAMI, son yıllarda PES oyunlarını FIFA'dan daha önce piyasaya sürüyor.

Şirket, bu yıl da aynı taktiği kullanacak ve oyunu FIFA'dan daha önce yayınlayacak.

Başlangıçta PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak FIFA 21, 9 Ekim 2020’de oyunseverlerle buluşacak. Bu nedenle PES severler, oyunu FIFA'dan 1 ay kadar daha önce oynayabilecek.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber