Peker'e eski dostundan soru: Babalarını öldürttüğün o kız çocuklarının gözyaşları ne olacak?

Firari olarak yaşadığı Birleşik Arap Emirlikleri'nden videolar yayınlayan Sedat Peker'e eski dostundan yanıt geldi. Peker gibi YouTube hesabından bir video yayınlayan Ahmet Kürkçü, ""Kız çocuklarını ağlattılar; Gayretullah'a dokundular diyorsun, peki babalarını öldürttüğün o kız çocuklarının gözyaşları ne olacak?.." diye sordu.

This browser does not support the video element.

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nde firari olarak yaşamaya devam ediyor.

Kendisine yönelik Türkiye'de başlatılan operasyonların ardından videolar çekmeye başlayan Peker, hükümeti hedef alan Youtube videoları ile gündemde geniş yer buluyor.

Videolarını evine operasyon düzenlendiği sırada 'kız çocuklarının ağlatıldığı' gerekçesi ile çekmeye başladığını öne süren Peker'e eski dostundan yanıt geldi.

"BABALARINI ÖLDÜRTTÜĞÜN KIZ ÇOCUKLARININ GÖZYAŞLARI NE OLACAK?"

Peker'in 18 yaşından itibaren en yakın arkadaşı olduğu bilinen ve sonrasında ayrı düşen Ahmet Kürkçü, YouTube hesabından yayınladığı videoda "Kız çocuklarını ağlattılar; Gayretullah'a dokundular diyorsun, peki babalarını öldürttüğün o kız çocuklarının gözyaşları ne olacak?.." dedi.

Kürkçü ayrıca Peker'in hiçbir düşüncesinde samimi olmadığını, kendisinden başka hiçbir şeyi düşünmediğini, Ülkücülerden Kürtlere kadar her şeyi kendi çıkarı için kullanmaya çalıştığını söyledi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!