Patlamanın arkasında o isim mi var?

Beyrut'u yerle bir eden patlamanın yankıları devam ediyor. En az 100 kişinin hayatını kaybetmesine, 4 binden fazla kişinin de yaralanmasına neden olan patlama, Lübnan'ın başkentinin büyük bir bölümünü harabeye çevirdi. 2 bin 750 tondan fazla yüksek patlayıcı amonyum nitratın, altı yıl boyunca durduğu depoda çıkan yangının yayılmasıyla patlamasıyla felaket yaşanırken, tehlikeli maddelerin Rus iş adamına ait olduğu ve yetkililerin defalarca uyarıldığı ortaya çıktı.

Dün akşam saat 18.06'da, Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limanda meydana gelen patlama, kenti yerle bir ederken kıyamet filmlerini aratmayan şoke edici görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre işte yaşanan tüm gelişmeler....ı.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! İsrail'e bir darbe de oradan geldi O bölgelerde kuvvetli yağış ve fırtınaya dikkat! Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü! Şok sözler: "Galatasaray'ın en büyük şansı Ali Koç ve İsmail Kartal"