Parodi Trump'tan Küçükkaya'ya Türkçe tweet!

ABD Başkanı Donald Trump'ın adını kullanarak '@realDonaldtrodi' isimli bir hesap açan Türk kullanıcı, attığı tweeti gerçek Donald Trump atmış gibi haber yapan İsmail Küçükkaya'ya tepki gösterdi. Gazeteciyi kandırdığı yönünde eleştiriler alan hesap sahibi, "21'inci yüzyılda sosyal medya okuryazarlığı olmadan gazetecilik yapıyorsanız çok acınacak bir haldesiniz demektir." ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın ismiyle Twitter'da parodi hesap açan bir Türk başta İsmail Küçükkaya olmak üzere birçok kişiyi trolledi.

'@realDonaldtrodi' isimli bir hesap, dünkü dörtlü zirve sonrası Erdoğan, Johnson, Merkel ve Macron'un fotoğrafını "İki Türk bir Alman bir Napolyon" şeklinde paylaşırken, Küçükkaya bu tweeti gerçek Donald Trump atmış gibi sabah haberlerinde gösterdi.

 Gazeteciyi kandırdığı yönünde eleştiriler alan hesap sahibi, "Kimseye paylaşın demedim" diyerek Küçükkaya'yı eleştirdi.

"ÇOK ACINACAK BİR HALDESİNİZ"

"21'inci yüzyılda sosyal medya okuryazarlığı olmadan gazetecilik yapıyorsanız çok acınacak bir haldesiniz demektir." diyen parodi Trump, şöyle devam etti:

"Kullanıcı adım neden siliniyor? Anlayan var mı? Arkadaşlar üzerinde parodi yazan mavi tıksız bir hesaptan tweet attım kimseye de paylaşın demedim. Ne haliniz varsa görün. Ben su faturamı yatırcam. Bye."

İşte o paylaşımlar:

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber