Para vermeyen turiste inşaat demiri sapladı!

Beyoğlu'nda vize başvuru merkezi önünde bekleyen kadın turistten para isteyen saldırgan, isteği reddedilince yanında getirdiği inşaat demirini 5 kez sapladı.

kadın bir turist vize işlemlerini halletmek amacıyla ailesiyle birlikte İstanbul Beyoğlu'nda yer alan vize başvuru merkezine geldi. Bu sırada yabancı uyruklu bir şahıs, kadından para istedi. Para isteği reddedilen saldırgan, yanında bulundurduğu inşaat demiriyle turisti kovalamaya başladı.

İNŞAAT DEMİRİNİ 5 KEZ SAPLADI

Kovalamaca sonunda yakaladığı turiste 4-5 kez inşaat demirini sapladı. Çığlıklarla yardım isteyen turiste, çevredeki vatandaşlar yardım etti. Çevredekiler, saldırganı etkisiz hale getirmeye çabalarken saldırgan da çıkan arbedede yaralandı.



ÇEVREDEKİLER FECİ OLAYI ANLATTI 


Kadın turistin yaşadığı saldırıyı anlatan bir vatandaş, “Vize için gelen hanımefendiye saldırdı, biz de gerekeni yaptık. Yukarıdan aşağıya kadar kocaman yerde kovaladı ve paslı demirle kıza vurdu. Uzun süre kovaladı, burada dayak yedi, polisi aradık, arkadaşlar geldi. Böyle bir vahşet yok. Vatandaşlar engelledi, saldırganı yere yatırdı. Kanadalı bir vatandaş buraya vize başvuruları için geliyor” dedi.

İnci Taneleri dizisinde Azem ve Dilber ayrıldı! İşte Dilber'in gözyaşı 23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor!
Sonraki Haber