Pamukkale'de ilginç olay! Travertenlere gökten Çinli turist düştü

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yamaç paraşütü yapan pilot Kamil Can Turan ve beraberideki Çinki turist travertenlere düşünce yaralandı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yamaç paraşütü pilotu Kamil Can Turan (23), Çinli bir çocuk turistle birlikte Dinamit Tepesi'nden, yaklaşık 450 metre yükseklikten, bugün saat 14.00 sıralarında tandem atlayışı yaptı.

Bir süre havada süzülen Turan, daha sonra inişe geçtiği sırada paraşütün hakimiyetini kaybetti. Turan ve taşıdığı Çinli çocuk turist paraşütle travertenlere düştü. Paraşütün düştüğünü görenler, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

Vatandaşlarda travertenlere tırmanıp, yardım etmeye çalıştı. Olay yerine ulaşan acil sağlık ekipleri, yaralanan pilot Turan'ı sedyeyle ambulansa kadar taşıdı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Turan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İsmi öğrenilemeyen Çinli çocuk turistin ise yara almadığı bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Fenerbahçe - Olympiakos | İlk 11'ler belli oldu Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Tokat'ta deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
Sonraki Haber