Özge Mumcu Aybars da istifa etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'terör manşetleri' olarak nitelendirdiği haberlerin Can Dündar döneminde yapıldığını açıklayan Cumhuriyet'te başlayan kriz derinleşiyor. Alp Erinç Yeldan'ın ardından Özge Mumcu Aybars da yazılarına son verdiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu TRT Haber yayınında Cumhuriyet gazetesindeki bazı manşetlere tepki göstermişti.

Cumhuriyet gazetesi ise bir gün sonra "Açıklama" başlıklı baş yazıda Soylu'ya yanıt verirken, söz konusu haberlerin Can Dündar döneminde yapıldığını belirtilmişti.

Cumhuriyet'in eski yönetici ve çalışanlarının tepki gösterdiği o yazıya bir tepki de Uğur Mumcu'nun kızı Özge Mumcu Aybars'dan geldi.

YAZILARINA SON VERDİĞİNİ DUYURDU

Cumhuriyet Pazar'daki yazılarına son verdiğini duyuran Aybars, Twitter'da "Cumhuriyet Gazetesi’ne duyduğum ‘manevi bağlılık’ nedeniyle başladığım ve bir yılı aşkın süredir yazdığım Pazar Eki’ndeki yazılarıma son verme kararı aldım. Cumhuriyet’in tüm emekçilerine derin saygılarımla…" mesajını paylaştı.

25 Nisan 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber