Özge Gürel kimdir? Can Yaman'ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşında?

Özge Gürel kimdir? Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerini paylaştığı Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Bay Yanlış dizisinde bir araya gelen Can Yaman ve Özge Gürel çiftini merak edenler Bay Yanlış dizisini araştırmaya başladı. Peki Özge Gürel kimdir, Can Yaman'ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Özge Gürel kimdir?  Özge Gürel Can Yaman'ın rol arkadaşı oldu! Bay Yanlış dizisinde bir araya gelen ikiliyi merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Can Yaman ve Özge Gürel çifti Bay Yanlış dizisinde baş rolleri üstlendi. Peki Özge Gürel kimdir, Can Yaman'ın rol arkadaşı Özge Gürel kaç yaşındadır? İşte yanıtı...

ÖZGE GÜREL KİMDİR?

Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul ‘da doğdu. Silivrili bir ailenin kızıdır. Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. Özge Gürel liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşadı. Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bıraktı.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında Medcezir dizisinde Ada karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Özge Gürel şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde Nilüfer karakterine hayat vermektedir. Özge Gürel 1.70 metre boyunda, 56 kilo ve Kova burcudur.

Özge Gürel’in rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (Nilüfer) (TV Dizisi)
2018 – Börü (Gökçe)
2017 – Dolunay (Nazlı) (TV Dizisi)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Haziran) (TV Dizisi)
2015 – Kiraz Mevsimi (Öykü) (TV Dizisi)
2014 – Muhteşem Yüzyıl (Rana Hatun) (TV Dizisi)
2014 – Medcezir (Ada) (TV Dizisi)
2012 – Huzur Sokağı (Melisa) (TV Dizisi)
2011 – Kızım Nerede? (Zeynep) (TV Dizisi)

Umman'da ölü sayısı 20'ye yükseldi! Yarısı çocuk... İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusu CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız!
Sonraki Haber