Ozan Kabak'tan Avrupa Süper Ligi'ne sert tepki

Avrupa Süper Ligi'nin kurucuları arasında yer alan Liverpool'un oyuncuları organizasyona karşı olduklarını açıkladı. Aralarında Ozan Kabak'ın da olduğu yıldız oyuncular bağlılıklarının kulübe ve taraftarlara olduğunun altını çizdi.

Açıklandığı günden itibaren Avrupa futbolunda büyük tartışmaya neden olan Avrupa Süper Ligi'ne Lİverpool'un oyuncularından sert tepki geldi. Başta milli oyuncumuz Ozan Kabak olmak üzere takımın yıldız isimleri sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklama yaptı. Takımlarının kurucusu olduğu projeye karşı çıktıklarını belirten oyuncular, söz konusu kararı ortak aldıklarının altını çizdi.

Söz konusu bildiriyi Ozan Kabak, van Dijk, Jordan Henderson ve Alisson Becker gibi yıldız oyuncular paylaştı.

Liverpool'un yıldızları sosyal medya hesaplarından şu mesajı paylaştı:

"Bunu sevmedik ve gerçekleşmesini istemiyoruz. Bu bizim ortak pozisyonumuzdur. Bizim bağlılığımız koşulsuz olarak bu kulübe ve taraftarlaradır. Asla yalnız yürümeyeceksin"

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ozan Kabak (@ozankabak4)'in paylaştığı bir gönderi

KLOOPP DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Liverpool Direktörü Jurgen Kloopp geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Avrupa Süper Ligi projesine karşı olduğunu söylemişti. Kloopp, söz konusu projeden haberi olmadığının altını çizerek West Ham United'ın Şampiyonlar Ligi'ne gitme ihtimalini daha çok sevdiğini söylemişti. Liverpool taraftarları da söz konusu projeye karşı çıkıyor.

Avrupa Süper Ligi projesi İngiltere'de büyük tartışma yaratmış, hatta Manchester United'da istifaya neden olmuştu.

Kartal'da devrilen hafriyat kamyonunun altında kalan işçi öldü Milli Eğitim Bakanı Tekin'den şiddet olayı ile ilgili açıklama Survivor'da takımlar değişti! Oyunda Seda çok kötü düştü...
Sonraki Haber