Oyuncu Özge Gürel'in mutluluğu yarım kaldı! Aldığı acı haberle yıkıldı

Geçtiğimiz günlerde altı yıldır aşk yaşadığı meslektaşı Serkan Çayoğlu'ndan evlenme teklifi alan 34 yaşındaki oyuncu Özge Gürel baba acısıyla yıkıldı. Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti.

Birlikte rol aldıkları Kiraz Mevisimi dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve altı yıllık ilişkilerini nikahla taçlandırmaya hazırlanan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel aldıkları acı haberle sarsıldı.


Önümüzdeki yaz sevgilisiyle nikah masasına oturmaya hazırlanan genç oyuncu Özge Gürel'in babası hayatını kaybetti. Babasının vefatıyla yıkılan Gürel'in mutluluğu yarım kaldı. Bir hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeniyle ameliyat masasına yatan Özge Gürel’in babası Ercüment Gürel, hayatını kaybetti.

BÖBREK RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE AMELİYAT OLMUŞTU...

Ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında "Felaket Tellalı" lakabı ile tanınan ses sanatçısı ve yazar Onur Akay Özge Gürel’in babasını kaybettiğini duyurdu. Akay, "Oyuncu Özge Gürel dün baba acısı ile yıkıldı. 1 hafta önce böbrek rahatsızlığı nedeni ile ameliyat olan babası Ercüment Gürel, taburcu olmuştu. Ancak dün fenalaşarak hastaneye kaldırılan Ercüment Gürel maalesef hayatını kaybetti.Ercüment Gürel’in cenazesi 2 Ekim 2021 tarihinde Kamiloba Mezarlığı'nda toprağa verildi. Özge Gürel ve ailesine başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Konuşanlar programında yaşadığı olayı anlatan genç kadın şaşırttı... Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü yangın nasıl çıktı! 16 Nisan 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber