Oyuncu Cansu Dere'nin evinde yangın çıktı

Son olarak final yapan Sadakatsiz dizisiyle izleyici karşısına çıkan Cansu Dere'nin talihsizlikler peşini bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde ödül almak için İspanya’ya gitmek üzereyken havalimanında gıda zehirlenmesi nedeniyle fenalaşınca hastaneye kaldırılan Cansu Dere'nin bu kez de evinde yangın çıktı. İşte detaylar...

Cansu Dere'nin İstanbul'daki evinde yangın çıktı. Yatak odasında çıkan yangının sebebinin, ünlü oyuncunun kedilerinin yanan mumları devirmesinden kaynaklı olduğu ileri sürüldü. Dere'nin kedilerinin de dumandan etkilendiği iddia edildi.


ELEKTRİK KABLOSUNDAN KAYNAKLI

Oyuncunun menajeri de çıkan haberlerin ardından konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "Mumdan dolayı olmadı. Sadece bir elektrik kablosundan kaynaklı kıvılcım çıktı. Her şey yolunda. Öyle abartıldığı gibi bir şey yok" ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca Cansu Dere, geçtiğimiz haftalarda gıda zehirlenmesi yaşamış ve hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü oyuncu, 'Altın Üzüm Bağı' adıyla bu yıl 8'ncisi düzenlenen ödül törenine son anda yaşadığı sağlık sorunundan dolayı katılamamıştı.

Şans Topu sonuçları 28 Nisan 2024! Dolar ve euroda son durum! İşte güncel döviz kurları Gram altın düşüşte! İşte güncel altın fiyatları
Sonraki Haber