Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin minik Osman'ı şimdi delikanlı oldu! İşte Emir Berke Zincidi'nin son hali

Henüz iki yaşında bir bebekken annesi ve babası tarafından ajansa yazılarak reklam filmlerinde yer almaya başlayan ve Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi artık büyüdü. Şimdilerde 16 yaşında bir delikanlı olan Emir Berke Zincidi son haliyle görenleri hayrete düşürdü. İşte bir dönemin çocuk oyuncusu ve Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin küçük Osman'ı Emir Berke'nin son hali...

2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan, başrollerini Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı ve ismini Erkin Koray'ın unutulmaz parçasından alan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde hayat verdiği Minik Osman karakteriyle gönüllerde taht kuran Emir Berke Zindici son haliyle adeta görenleri hayrete düşürdü.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası İsmailağa'da post kavgası Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... 23 Nisan mesajları! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali!