Otomatik ödeme noktasına tekme tokat saldırdı!

İstanbul Havalimanı Mavi Otopark'ta ilginç bir olay yaşandı. Otomatik ödeme noktasına gelen bir kişi cihaza verdiği bilet geri çıkmayınca tekme attı. Cihaz birden fazla bileti geri iade ederken adamın öfkesi dinmedi bu kez de ekranın olduğu bölgeye tokat attı. Vandalizmin ilginç bir örneği olan olayın görüntülerini İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Kadri Samsunlu sosyal medyadan paylaştı...

İstanbul Havalimanı Mavi otoparktaki olay perşembe gecesi 22.50 sıralarında yaşandı. 

Kimliği henüz belirlenemeyen bir yolcu, otopark ücretini ödemek için otomatik ödeme noktasındaki cihazın başına geldi. Paylaşılan görüntüde yolcu parasını ödeme cihazına koyduktan sonra bilet gecikince ilk olarak bir tekme attı. 

Parasının üstünü alan yolcu öfkesi dinmemiş olacak ki cihaza yumruk ve tekme ile saldırısını sürdürdükten sonra oradan uzaklaştı.

Cihazın kırıldığını görüp güvenlik kamerası görüntülerini izleyen İGA yetkilileri, yolcu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

SAMSUNLU: TAZMİN HAKKIMIZI KULLANACAĞIZ

Görüntüleri Twitter'dan paylaşan İGA CEO'su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı'nda vandalizmin kabul edilmez bir davranış olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Alanımızda herkesin konfor ve güvenliğini sağlamak için paydaşlarımızla birlikte tüm gelişmeleri 7/24 yakından takip ediyoruz. İstanbul Havalimanı'nda vandalizm kabul edilemez. Milli servet niteliğindeki topluma ait tüm ürünlere zarar verenlere karşı her türlü tazmin hakkımızı kullanacağız"

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber