Otobüs şoförü çıldırdı! Yol verme tartışmasında minibüse sopayla saldırdı

Şanlıurfa'da bir yolcu otobüsünün şoförü, trafikte minibüs sürücüsü ile tartıştı. Otobüsle minibüsün önünü kesen sürücü, sopayla aracın cam ve aynasına zarar verdi. O anlar cep telefonu ile görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Şanlıurfa'da, Sırrın- Karaköprü çevre yolunda otogara giden 63 AHH 444 plakalı yolcu otobüsünün şoförü ile 34 DYG 058 plakalı minibüsün sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Aracıyla minibüsün önünü kesen otobüs şoförü, eline sopayı alarak indi. Otobüs şoförü, sürücünün kapısını içeriden kilitlediği minibüsün camına ve aynasına vurarak zarar verdi.

Otobüsteki yolcular panik yaşarken, olay, trafikte seyreden otomobildeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

DHA

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!