Oto yıkamacıya dehşeti yaşattılar

İstanbul Bayrampaşa'da, bir kişi yol verme tartışması yaşadığı oto yıkamacıya 8 kişiyle gelip silahlı saldırı düzenledi. Korkunç saldırıda 2 mermi isabet eden oto yıkamacının yaşadığı dehşet anları saniye saniye kameraya yansıdı.

This browser does not support the video element.

İstanbul Bayrampaşa'da oto yıkama işi yapan 43 yaşındaki Tufan Alkaya pazartesi günü müşteriye ait aracı iş yerine sokmaya çalışıyordu. Bu sırada yoldan geçmekte olan araçtaki sürücü ile arasında yol verme tartışması yaşandı. İddiaya göre oto yıkamacı Alkaya'ya "10 dakika sonra seninle görüşeceğiz" diyerek oradan ayrıldı.

2 ARAÇLA 9 KİŞİ GELDİ 2 KURŞUNLA YARALADI

Bir süre sonra 9 arkadaşıyla birlikte iş yerine gelen saldırga oto yıkamacı Tufan Alkaya'nın iş yerini bastı. 9 saldırgandan 2'si silahla ateş etmeye başladı. İki mermi isabet eden Alkaya, yaralanarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Alkaya tedavi altına alındı. Polisin kaçan saldırganları arama çalışmaları devam ediyor.

Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisine soruşturma başlatıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada!