Otele gidip ilişkiye girdi! Cesedi günler sonra ormanda bulundu...

22 yaşındaki Grace Millane tek başına tatile çıktığında hem de doğum gününde canice bir cinayetin kurbanı olacağını bilmiyordu. İnternette tanıştığı adamla doğum gününü kutladı, sonra da otele gidip onunla ilişkiye girdi. Ancak bu andan sonra genç kızın günlerce izine rastlanmadı. Cesedi ise aramalar sonucu ormanda bulundu. Yaklaşık bir yıl önce yaşanan bu cinayete ait mahkemeye sunulan otel odasına ait fotoğraflar karşısında genç kızın yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Tüm dünyayı ayağa kaldıran İngiliz turist cinayetinde, her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Sırt çantasıyla uçağa atlayıp tek başına tatile çıkan 22 yaşındaki Grace Millane'nin cesedi, bir ormanda bulunmuştu. Olayla ilgili gözaltına alınan ve ismi açıklanmayan 27 yaşındaki adamın yargılanmaya başlandığı mahkeme önceki gün başladı.

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber! Fırtına, yağmur ve toz taşınımına dikkat