Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt hangi dönemi anlatıyor? Hikaye NATO'nun kuruluşu ile başlıyor!

Yönetmen Osman Sınav'ın Yalnız Kurt dizisi artık gün sayıyor. Kurtlar Vadisi'ne alternatif olarak ekrana gelecek olan dizi için ünlü yönetmen son açıklamayı yaptı. Fragmanında yer alan Abdi İpekçi, Eşref Bitlis ve Uğur Mumcu suikastlerinin yanısıra Dağlıca Şehitleri ve Deniz Gezmiş görüntüleri de yer alan Yalnız Kurt dizisi hangi dönemi anlatıyor?

Yalnız Kurt dizisi kısa bir süre sonra ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü yönetmen Osman Sınav imzalı projenin yeni fragmanı da yayınlandı. Gazeteci Sina Koloğlu'nun köşesinde yer verdiği detaylar ve Osman Sınav'ın açıklamaları Yalnız Kurt dizisi hakkında önemli ipuçları veriyor. Peki Yalnız Kurt dizisi hangi dönemi anlatıyor?

ATV ekranlarında kısa bir süre sonra ekrana gelecek olan Yalnız Kurt dizisi hakkında son açıklamayı ünlü yönetmen Osman Sınav yaptı. Dizinin kendisi için ne ifade ettiği konusunda açık konuşan Sınav, hikayenin NATO'nun kuruluşuyla başlayacağını ve o günden bu yana Türkiye'de nelerin değiştiğine ve nelerin olduğuna dair detayların anlatılacağını söyledi.

Yayınlanan fragmanda Eşref Bitlis, Uğur Mumcu ve Abdi İpekçi suikastlerinin yanısıra Deniz Gezmiş'in görüntüleri, Dağlıca Şehitleri gibi ayrıntılar da yer alıyor.

YALNIZ KURT HANGİ DÖNEMİ ANLATIYOR?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sina Koloğlu yakında ekrana gelecek olan Yalnız Kurt dizisini köşesine taşıdı. Dizinin yönetmeni Osman Sınav'ın açıklamalarına yer veren Koloğlu, Yalnız Kurt'un hangi dönemi anlatacağını da açıkladı.

Osman Sınav yeni dizisi Yalnız Kurt'un hikayesinin 1956'da kurulan NATO'nun başlangıcıyla başlayacağını açıkladı. Sınav, "1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu? Golyat ve etrafındakiler neden durdurulamıyor? Türkiye tam bağımsızlık yolunda ihanetlerle durduruluyor.. Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.” Sınav’ın söyledikleri. Altını çizdiği bir ayrıntı daha var, “Hamaset olmayacak.”

YALNI KURT OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yakında gösterime girecek olan dizinin oyuncu kadrosu için çalışmalar sürerken dizinin oyuncu kadrosunda
Hasan Deniz Yaran
Kürşat Alnıaçık
Damla Colbay
Murat Han
Polat Bilgin
Gökhan Soylu
Deniz Evin
Cihan Ünal
Yaprak Medine yer alıyor.

Yalnız Kurt başrol oyuncusu kim?

Yalnız Kurt dizisnin başrollerinde Hasan Deniz Yaran, Kürşat Alnıaçık ve Damla Colbay yer alıyor.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber