Ormanda gördüğü karşısında neye uğradığını şaşırdı! Sosyal medyada bir milyon kez izlendi...

Dominika yağmur ormanları civarında yaşayan bir adam ormana girdiği sırada gördüğü şey karşısında neye uğradığını şaşırdı. 10 metre uzunluğunda dev bir yılanın kendisine yaklaştığını gören adam o anları saniye saniye kameraya çekerek sosyal medyada paylaştı. Bir milyon izlenme alan o videoda dünyanın en uzun yılanının vinç yardımıyla taşındığı görülüyor.

This browser does not support the video element.

Dominika yağmur ormanlarında dünyanın en uzun yılanı görüntülendi. 

ÇALILIKLARIN ARASINDAN ANİDEN FIRLADI

Ormanda ilerleyen bir adam, çalılıkların arasından aniden fırlayan dev yılan nedeniyle büyük korku yaşadı. Neredeyse 10 metre uzunluğundaki yılanı görüntülemeye başlayan adamın şaşkınlığı her halinden belli oldu.

VİNÇ KEPÇESİYLE TAŞINDI

Dev yılanı bulunduğu yerden çıkarmak için vinç çağrıldı. Ormana gelen vinç, kepçesine aldığı yılanı güçlükle taşıyabildi. Görüntüleri kaydeden adam, "Yılanı gördüğümde neye uğradığımı şaşırdım. Aman tanrım, annemi istiyorum dedim" ifadelerini kullandı.

VİDEO 1 MİLYON TIKLANMA ALDI

Adam sonrasında çektiği görüntüleri sosyal medya hesabına yükledi. Dünyanın en büyük yılanı olduğu belirtilen yılanı görmek isteyen 1 milyon kişi, videoya tıkladı.

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!