Orhan Pamuk dizi teklifi bekliyor

Orhan Pamuk yeni kitabı Veba Geceleri'nin çok güzel dizi olacağını belirterek görüşmelere açık olduğunu söyledi. Şu ana kadar hiçbir romanının uyarlanmadığını, senaryoları beğenmediğini kaydeden Pamuk, "Adım huysuza çıktı. Yapmak istiyorum ama çıtam çok yüksek." dedi.

Yazar Orhan Pamuk, D&R'ın Instagram hesabında yayınlanan ve Oylum Talu moderatörlüğünde gerçekleşen sohbette yeni kitabı Veba Geceleri ile ilgili konuştu.

Kitabımın diziye veya beyazperdeye uyarlanmasını çok istediğini ancak bunun kolay olmadığını belirten Pamuk, "Şimdiye kadar hiçbir romanım uyarlanmadı ve beğenmiyorum diye adım huysuza çıktı. Yapmak istiyorum ama çıtam çok yüksek. Bu çıtadan atlamak isteyenlerle konuşurum, bu romanım çok güzel dizi olur." dedi.

"ÇOK KARIŞIRIM..."

Görüşmelere açık olduğunu ama senaryoya çok karışacağını baştan söyleyen Pamuk,
"Görüşmelere açığım ama çok karışırım. Güzel bir şey olsun isterim ve olacağını da zannediyorum" ifadesini kullandı.

Pamuk, şu anda üzerinde çalıştığı yeni romanıyla ilgili ise, "Yeni romanımın kahramanı; bana benzeyen biri ve ressam olacak. Resim ve düşünce ilişkisini irdeleyeceğim bir kitap olmasını planlıyorum. Veba Geceleri'nde de tarih ve resim ilişkisini yansıttım, gelecek kitabımda da buna devam edeceğim," şeklinde konuştu.

Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İlk yarı oynanıyor Toz taşınımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışa dikkat!
Sonraki Haber