'Once Upon a Time in Hollywood'dan ilk görüntü geldi!

Quentin Tarantino'nun heyecanla beklenen yeni filmi 'Once Upon a Time in Hollywood'un fragmanı yayınlandı. Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in başrolleri paylaştığı film, temmuz ayında izleyiciyle buluşacak.

Quentin Tarantino'nun temmuz ayında vizyona girecek filmi 'Once Upon A Time In Hollywood'u, gerek konusu gerekse kadrosundaki yıldız isimlerle ilk duyurulduğu günden bu yana 2019'un en çok beklenen filmleri arasında başı çekiyor.

Roman Polanski'nin 8 aylık hamile eşi Sharon Tate'in cinayetini ele alacak olan film ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği ve kadrosunda Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie, Kurt Russell ve Al Pacino gibi isimlerin yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood filminden merakla beklenen fragmanı yayınlandı.

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD KONUSU

Charles Manson ve arkadaşlarının yönetmen Roman Polanski'nin 8 aylık hamile eşi Sharon Tate'in 9 Ağustos 1969’da öldürülmesini işleyecek olan film, 1969 yılında Los Angeles'ta geçecek. Filmde eski bir Western yıldızı olan Rick Dalton karakterini DiCaprio canlandırırken Brad Pitt ise Rick Dalton'un dublörü Cliff Booth rolünde karşımıza çıkacak. Yönetmen Tarantino aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Heniyye ile görüşüyor Fenerbahçeli Szymanski gol atmayı unuttu Malatya'da deprem oldu
Sonraki Haber