Önce İsmail Saymaz, şimdi Fatih Altaylı...

İsmail Saymaz ile Selman Öğüt arasındaki Kemalizm tartışmasına Fatih Altaylı da dahil oldu.  

Habertürk ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna programı geçtiğimiz gün çok sert bir "Kemalizm" tartışmasına sahne oldu.

Selman Öğüt ile gazeteci İsmail Saymaz arasında yaşanan tartışma nedeniyle moderatör programa devam edemedi ve reklam arasına gitmek zorunda kaldı.

Selman Öğüt'ün Kemalist kesimi suçlayarak "Ezanı Türkçe okuttukları için özür dileyecekler" sözlerine İsmail Saymaz, "Bu ülkede Kemalistler sayesinde ezan okunuyor, namaz kılınıyor. Bu arkadaş Elif'in E'sini bilmez. Bu arkadaş iki rekat namaz kılamaz, bu Kur'anın K'sini bilemez. Ben bunların tümüne namaz kıldırırım" şeklinde cevap verdi.

YENİ POLEMİK

Söz konusu tartışmayı bugün köşesinde ele alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı da İsmail Saymaz'a destek çıktı. Selman Öğüt'e "manyak" diyen Altaylı yazısında şu ifadeleri kullandı;

"Bunlar bugün var gibi görünseler de, yarın yok. Çünkü aslında yok hükmündeler. Ayrıca bunlar kim, Atatürk ile ilgili eleştiri yapmak kim. Mesela ben şimdi çıkıp “Einstein boktan bir fizikçiydi. Fizikten de anlamazdı. Saçma sapan teoriler üretti” diye abuk sabuk konuşmaya başlasam bu Einstein’a hakaret sayılır mı? Ya da onun yaptığı bilim önemsizleştirir mi? Eee o zaman, bu rezillerin saçmalıklarına niye kızıyorsunuz? “Manyak” deyip geçin. Manyak işte."

28 ŞUBAT HATIRLATMASI

Altaylı'nın bu sözlerine Öğüt'ten de yanıt gecikmedi. Sosyal medya üzerinden Altaylı'ya cevap veren Selman Öğüt 28 Şubat hatırlatması yaparak Twitter hesabında şu paylaşımı yaptı;

"28 Şubatta başörtülü avına çıkan ahlaksızlar bize hakaret ederek saldırıyor. Kuyruk acını biliyorum senin.. 28 Şubatın yargılanmayan aktörlerindensin. Bunu dillendirdiğim için saldırıyorsun. Suç seni demokrat ve adam yerine koyanlarda.."

Gözler Merkez'in nisan ayının faiz kararında! Aldatıcı reklamlara 3.5 ayda 94 milyon TL ceza Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara, Adli Tıp’a itiraz etti!
Sonraki Haber