Önce göbeğini okşadı, sonra kendini yerde buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde yaptığı 'Kanal İstanbul' açıklamasının ardından tartışmalar yeniden alevlendi. Medyali tv isimli YouTube kanalında da vatandaşların bu konudaki fikirleri soruldu. İki karşıt görüşlü yaşlı adam ise kameralar önünde birbirlerine girdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kanal İstanbul'u inadına yapacağız" sözlerine yanıt verdi.

"İstanbul ile inatlaşmayı hâlâ kendisine marifet görenlere 23 Haziran'ı hatırlatıyorum" diyen İmamoğlu, "İstanbul 1'den büyüktür. Nokta" ifadesini kullandı.

KANAL İSTANBUL TARTIŞMASI SOKAĞA TAŞINDI

Siyasette Kanal İstanbul tartışması yeniden alevlenirken, durum sokağa da yansıdı.

Vatandaşlara fikirlerini sokak röportajı yaparak soran Medyali tv isimli YouTube kanalında ise karşıt fikirli iki yaşlı adam kavgaya tutuştu.

KARNINI OKŞAYIP KÜFÜRLER SAVURDU

Kanal İstanbul projesini savunan adamın yanına giden diğer kişi, önce göbeğini okşayıp karnının tok olduğunu söyledi, sonra da hakaretlere başvurdu.Kısa süre içinde büyüyen tartışma, tekme ve yumrukların konuştuğu bir kavgaya dönüştü. 

Taraflardan biri ayağı kayıp yere düşse de uzaktan birbirlerine bağırmaya devam ettiler. Yaşananlar ise anbean kameralara yansıdı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber