Ölüm nedenini bulanlara 10 bin dolar verecekler!

Antonio Tsialas isimli bir genç geçtiğimiz günlerde kampüs geçidinde ölü olarak bulunmuştu. Yapılan soruşturmalar ile genç çocuğun ölümüne ilişkin bir sonuç elde edilmeyince çocuğun ailesi harekete geçti.

CNN'de yer alan haber göre Miami'de gerçekleşen olayda, Antonio Tsialas isimli 18 yaşındaki genç çocuk, 24 Ekim'de ailesiyle birlikte yemek yedikten sonra kayıplara karışmış, gençten iki gün boyunca haber alınamamamıştı.

Kaybolduktan iki gün sonra Tsialas'in cesedi, Fall Creek Gorge üssünde bulundu. Ölümün ardından soruşturmaya başlayan polis ekipleri şu anda herhangi bir sonuç elde edemedi.

Bunun üzerine harekete geçen Tsialas'in anne ve babası oğullarının eğitim gördüğü okulun Daily Sun gazetesine iki sayfalık reklam verdi. Reklamda oğullarının ölümüne dair bilgisi olanlara 10 bin dolar verileceği yazılıyordu.

Konuyla ilgili açıklama yapan polis ekipleri çalışmaların devam ettiğini ancak herhangi bir şüphelinin bulunmadığını açıkladı.

SuperHaber/Dışhaberler

Fidan'dan Batı'ya Filistin uyarısı: Küresel fay hatlarını etkiliyor! Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'nin bonservis rekorunu kırılıyor Emekli maaşlarına zam mı geliyor! Yılmaz hazırlık var diyerek duyurdu
Sonraki Haber