Ölü bulunan İngiliz ajanının eşinin yurtdışı yasağı kaldırıldı!

Beyoğlu'nda ölü bulunana İngiliz eski istihbarat Subayı James Le Mesurier'in eşi Emma Winberg hakkında konulan yurtdışına çıkış yasağının, eşinin cenazesine katılabilmesi için kaldırıldığı öğrenildi. Hakkındaki yurt dışına çıkış yasağı kaldırılan Winberg'in İngiltere'ye gittiği öğrenildi.

James Le Mesurier'in 11 Kasım 2019 tarihinde Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta ölü bulunması üzerine eşi Emma Winberg hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmuştu. Eşinin o gün evden çıkmadığını belirten Winberg, İngiliz ajanın markette sigara aldığı görüntülerin üzerine çelişkili ifade verdiği belirlenmişti.

LONDRA'YA GİTTİ

Geçtiğimi İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran Emma Winberg'in avukatları, müvekkilinin eşi James Le Musurier'in defnedilmesi için İngiltere'den beklendiğini, bunun için hakkındaki yurt dışına çıkış yasağına ilişkin kararın kaldırılmasını istediler. Avukatların bu talebinin kabul edilmesi üzerine Winberg'in Londra'ya gittiği öğrenildi.

Lokanta ve kafelerde KDV oranlarına zam geliyor! İtalyanlar Galatasaray'ın Nicolo Zaniolo kararını duyurdu Şanlıurfa'da korkunç kaza! Otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Sonraki Haber