Okullar ne zaman açılacak? Tatil ne zaman bitiyor?

Okullar ne zaman açılacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlama tarihini açıkladı. Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiren haber kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. İşte Okullar ne zaman açılacak? Tatil ne zaman bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Okullar ne zaman açılacak? Binlerce öğrenci ve veliyi ilgilendiren haber kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlama tarihini açıkladı. İşte Okullar ne zaman açılacak? Tatil ne zaman bitiyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının 9 Eylül'de başlayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

"'Okulu çok özledim.' Yahut 'Ne yani bitti mi tatil?' diyen çocuklara kısa bir bilgilendirme" diyen Selçuk, ara tatil tarihleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

"Açılış: 9 Eylül, İlk Ara Tatil: 18-22 Kasım, Yarıyıl Tatili: 20-31 Ocak, 2. Ara Tatil: 6-10 Nisan, Kapanış: 19 Haziran."

Selçuk, "Tatilin son günlerindesiniz çocuklar, keşfedin, oynayın istediğinizce" dedi.

Survivor'da Bil Bakalım ve Anlat Bakalım oyununu kim kazanacak? 26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı!
Sonraki Haber